Kui me mõistame iseennast, siis mõistame ka Universumit ja eraldatus kaob.

Oleme sisenenud uue aasta energiatesse, mis toimib universumi 22 energia valitsemise all.

Meid ootab ees vapustav aasta, mis üllatab nii mõndagi meist. Siinjuures on tõepoolest vajalik leida enda jaoks üles kõige tähtsam ning keskendada oma jõud sellele.

Valitsejad, juhid ja muidu tähtsad tegelased, kes olid tõe kuulutajad ja kandjad ning kes võtsid vastutuse oma antud lubaduste eest nende valijatele. On sellel aastal ilma jäetud toetusest ja jõust. Jääb selline tunne, et nad nagu veetakse mänguväljakult ära ning jäetakse karistuspingile mingiks ajaks istuma. Tegutsemisruum jäetakse aga neile, keda nad senini on enda järel vedanud või juhtinud. Siit saab nähtavaks, kes on valmis „suureks saama“ ning oma unikaalsust näitama või kes on lihtsalt kellegi ideede koopia.

Millele sel aastal rõhku panna:

  • Võtke vastutus selle eest, mida tuleb teil teha iseseisvalt. Kellegagi konsulteerida ei ole võimalik. Seevastu annab see aga vabaduse ning professionaalsuse valitud teemal. Kuid ilma toetuseta te ei jää – teie ümber kasvab samamoodi mõtlejate hulk, kust võib saada erinevat toetust ja abi.
  • Alustage enesearenguga kui te sellega juba ei tegele, siis pole seda aega enam edasi lükata. Kõik toimib ainult siis kui hakkate tegutsema. Keegi ei oota kedagi järele. Rumalus tuleb välja ja sellest saab solvav naeruvääristamine. Siis on parem lihtsalt vaikida ja suu kinni hoida.
  • Loobuge sõltuvustest. Püüdke tuvastada neid võimalikult palju ning ärge tekitage endale neid juurde. Sel aastal on just sõltuvused need, mis kulutavad meie ressursse, mis tahes elu  sfääris. (suitsetamine, ülesöömine või arvutimängud, alkohol või õnnemängud, mõnuainete tarbimine, inimeste vahelised suhted, töö, ostlemine, treenimine, ilukirurgia, kosmeetika kasutamine, päevitamine, kohtinguportaalides surfamine jne jne) Oht on mingisse sõltuvusse kergemini kinni jääda kui varem.
  • Reisimised saavad olema rohkem võimalikud kui varem, kõik teed on avatud. Pange valmis uus kohver, seda läheb teil tõenäoliselt rohkem kui ükskord vaja.
  • Eksperimenteerige. Lammutage vanu stereotüüpe. Sest nii või teisiti paljud neist osutuvad sel aastal kasututeks. Informatsioon vaheldub tohutu kiirusega. Aega mõtisklemiseks ning maha istumiseks pole, kui seda teete, siis märkate, et tegemist on juba eilse „uudisega“.
  • Lubage endale teadlikult puhkamist. Oht on ennast viia ülepingeni ning väsimuseni. Sel aastal on meie energeetilist välja väga lihtne tasakaalust välja viia. Juba aasta alguses on vaja enda jaoks välja selgitada, mis teid kaitseb. Jälgige oma süngeid ning negatiivseid mõtteid. Pärast lahingut oma mõtetega looge positiivne ruum ning rääkige ta igakord ümber kui tekib sarnane langus.
  • Püstitage eesmärk – tasakaalustada nii suhted kui finantsid. Ärge jätke neist kumbagi välja. Tuletage meelde nende mõlema tähtsust teie elus. Tänage siiralt mõlema olemasolu eest teie elus. Aasta annab võimaluse tunda end täielikult õnnelikuna.
  • Aidake teisi. Võib juhtuda, et tõmbate enda poole inimesi selliste probleemidega, mis on teie jaoks täiesti arusaamatud. Võib juhtuda, et ka me ise kipume abi küsima nendelt, kellelt ei peaks seda tegema. Kuid uskuge, valik saab olema nii või teisiti õige. Ja muidugi aidake, kuid ärge liiga innukalt asjasse süvenege nii, et ennast ära lõhuksite.
  • Hüpake tundmatusse. Näiteks sõidud kuhugile, ilma, et te täielikult mõistaksite, miks te seda teete. Suhete lõpetamine, mis on oma aja ära elanud, ning teekond koos kohvriga „mitte kuhugile – tundmatusse“. Lihtsalt alustage julgelt uut elu valgelt leheküljelt.
  • Tegelege lastega. Vajalik punktuaalne vahelesegamine ning palju ruumi enesearenguks – need on üldised strateegilised soovitused vanemate jaoks.
  • Planeerige, kuid parandage pidevalt oma plaane. Kuna info liigub tohutu kiirusega, siis korrektuurid on hädavajalikud. Looge uut ja ehitage uuesti ümber kui vaja. Kui peate vastu, ootab teid autasu.
  • Õppige inimesi tundma, neid lugema. Muidu ei lähe teist mööda ei pettused ega afäärid. Lihtsalt õppige seda kõike ennetama ning sellistest inimestest mööda minema.
  • Kuulake oma intuitsiooni. Saab olema palju killustatud informatsiooni, milles orienteeruda on üsna keeruline. Kes suudab selle informatsiooni enda jaoks välja lülitada, võidab väga palju.
  • Tehke heatahtlikku nalja. Pahatahtlikud naljad pöörduvad väga kiiresti teie enda vastu tagasi. Kuid naerda südamest oma juhtumuste üle ning rõõmustada teiste võitude üle – see on pärime edu strateegia.

Sisseharjunud stereotüüpide hävitamise aasta ning kohtumine tõelise Jumalaga. Ta annab meile toimimiseks väe ning kontrollib meie isiksuse küpsust valmisolekuks kustutada karmalisi võlgu, mida oleme loonud minevikus. Oma arve kätte saanud, jätkake rõõmustamist kõige üle, mis ilmub teie ellu. Selline seisund tugevdab teie energeetikat ning annab vastavalt külluse kõiges.

Soovime, et saaksite unikaalse kogemuse oma hingele, mis avab teie parimad omadused. Jääge iseendaks, ärge kuulake neid, kes kahtlevad teie võimetes.

Tõlkinud Ene Alunurm https://snegovaya.com/  22 Saatuse Koodi materjalide põhjal